Piyasa değeri 10 milyon TL: Kaçakçılara darbe
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte kaçak tütün ve tütün mamulleri ticaretini önlemek amacıyla çalışma başlattı.
Ekiplerin uzun süre yürüttüğü teknik ve fiziki takibin ardından 30 Nisan günü Bornova ilçesinde önceden belirlenen bir depoya baskın yapıldı.
Depoda yapılan aramalarda yüklü miktarda kaçak malzeme bulunurken, olayla bağlantılı olduğu tespit edilen bir şüpheli yakalandı. Operasyonda yakalanan kaçak sigara miktarının, İzmir’de son 5 yıl içerisinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu belirtildi. Ayrıca bu rekor yakalamanın miktar olarak, 2026 yılında Türkiye genelinde yapılan sigara yakalamaları sıralamasında ilk 10 içerisinde yer aldığı kaydedildi. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Antalya’da 10 milyon TL değerinde kaçak ürün yakalandı
Zeytinburnu'nda düzenlenen sahte altın operasyonunda 2 zanlı yakalandı
Erzurum merkezli 2 ilde uyuşturucu operasyonu: 7 zanlı tutuklandı





